Nachtmodus
Bescal

Over Bescal

Zalenverhuur gemeentelijke accommodaties Lisse

Bescal: Stichting Beheer Sociaal-culturele en Culturele Accommodaties Lisse
Aan de locatie zal het niet liggen. Bescal heeft een geschikte ruimte voor uw activiteit of evenement. Wij beheren en verhuren 5 prachtige locaties in Lisse. Op verschillende plekken met verschillende soorten ruimtes en zalen. Alles, nou ja bijna alles, kan bij ons. En anders maken we het mogelijk. Een vergadering, presentatie of workshop. Familie- of kinderfeestje, verjaardag of bruiloft. Met of zonder catering. Of gewoon een zaal huren voor een uurtje.

Ons doel
Bescal beheert en verhuurt 5 mooie locaties in Lisse. Midden in de Bollenstreek. Dat doen we professioneel, maar wel betaalbaar. Toegankelijk voor stichtingen en verenigingen. Wij krijgen hiervoor subsidie van de gemeente. De locaties zijn van de gemeente Lisse. Stichtingen en organisaties betalen een aangepast tarief. Het maatschappelijke tarief. Maar iedereen kan gebruik maken van onze locaties. Voor een feestje of een congres rekenen we een aantrekkelijk zakelijk tarief.

Samen aan de slag voor geslaagde activiteit
Bekijk onze locaties en zalen om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Maar nog beter is het om contact op te nemen. Dan gaan we samen aan de slag. Want dat is waar wij goed in zijn. Organiseren. Op maat. Samen met u.