Nachtmodus
Bescal

Over Bescal

Zalenverhuur gemeentelijke accommodaties Lisse

Bescal
Aan de locatie zal het niet liggen. Bescal heeft een geschikte ruimte voor uw activiteit of evenement. Wij beheren en verhuren 5 prachtige locaties in Lisse. Op verschillende plekken met verschillende soorten ruimtes en zalen. Alles, nou ja bijna alles, kan bij ons. En anders maken we het mogelijk. Een vergadering, presentatie of workshop. Familie- of kinderfeestje, verjaardag of bruiloft. Of gewoon een zaal huren voor een uurtje.

Ons doel
Bescal beheert en verhuurt 5 mooie locaties in Lisse. Midden in de Bollenstreek. Dat doen we professioneel, maar wel betaalbaar. Toegankelijk voor stichtingen en verenigingen. Wij krijgen hiervoor subsidie van de gemeente Lisse. Stichtingen en organisaties met een maatschappelijk doel, betalen een aangepast tarief. Het maatschappelijke tarief. Maar iedereen kan gebruik maken van onze locaties. Voor een feestje of een congres rekenen we een aantrekkelijk zakelijk tarief.

Eigen activiteiten
Maar zalen verhuren is niet het enige wat wij doen. We organiseren bijvoorbeeld zelf theatervoorstellingen voor jong en oud. In ’t Poelhuys hebben we ons eigen lunchcafé, met heerlijk zelfgemaakte lunchgerechten. We houden regelmatig een bingo in één van onze locaties en we zijn altijd op zoek naar ideeën om meer activiteiten voor onze bezoekers te organiseren.

Samen aan de slag voor een geslaagde activiteit
Bekijk onze locaties en zalen om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Maar nog beter is het om contact op te nemen. Dan gaan we samen aan de slag. Want dat is waar wij goed in zijn. Organiseren. Op maat. Samen met u.