Nachtmodus

Hoe kunnen wij u helpen?

Bescal beheert 5 heel verschillende locaties. Dus is er heel veel mogelijk. We zijn er voor stichtingen en verenigingen uit Lisse en de Bollenstreek. Activiteitenmiddagen. Lezingen. Een biljartavond. Een open podium in De Greef. Of zangles in Floralis. Maar u kunt ook een locatie voor een jaar huren. Elke maandag repetities met jouw band. Of de toneelvereniging. Bij Bescal is het mogelijk. Neem snel contact op. Dan helpen wij u verder.


Ideeën om zakelijk iets te organiseren
Uw bedrijf wil een seminar organiseren. Voor al uw bestaande relaties. Met een heerlijke lunch. In de vernieuwde locatie Floralis is dit heel goed mogelijk. Dit pand heeft nog steeds zijn charme uit 1920. Maar is helemaal vernieuwd. Van binnen modern en strak ingericht. Of had u al eens gedacht aan een vergadering met lunch in vorm van een buffet in ‘t Poelhuys? Ruim opgezet. Toegankelijk voor minder validen. En sfeervol.

Ideeën om zelf iets te organiseren
Onze locaties zijn ook heel goed geschikt om privé iets te organiseren. De verjaardag van opa of oma in De Engelenburcht. De catering kunt u hier zelf verzorgen. Maar op deze locatie kan ook heel goed een kinderfeestje gehouden worden. 

Geen gedoe met licht en geluid
In de zalen met podium verzorgt onze vaste partner Entertain-It het licht en geluid. We hebben podia in de locaties: Floralis, ’t Poelhuys en De Greef. Zij ondersteunen uw evenement of activiteit met professionele technici. Wensen nemen we vooraf door. Natuurlijk kunnen zij nog veel meer. 

Alles over onze zalen en de mogelijkheden
Een zaal met podium. Of een foyer. Een gezellige bar. Of juist een ruimte met biljarttafels. Ruimte met goede akoestiek voor de repetities van een orkest. We hebben het allemaal. We hebben de zalen voor het gemak even op een rijtje gezet. Meer weten? Of vragen? Dan bellen we even. We bespreken uw wensen. En zoeken we samen naar een geschikte locatie en zaal.

  • 5 hele verschillende locaties in Lisse
  • Voor groepen van 5 – 375 personen
  • Catering en arrangementen mogelijk
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer
  • Toegankelijke locaties
  • Sociaal tarief voor stichtingen en verenigingen
  • Voor de zakelijke en particuliere markt

Huren per uur, dag of langere tijd
De zalen zijn per uur, per dag en ook voor langere tijd te huur. Dus structurele verhuur. Met of zonder personeel. Ook hebben we verschillende arrangementen voor warme hapjes, koude snacks. Maar ook voor luxe lunch of diner.

Kom langs om een zaal te bekijken
In het echt is het toch net even anders. We maken graag een afspraak om samen een zaal of meerdere zalen op locatie te bekijken. Bespreken we gelijk uw wensen. En maken we een offerte op maat. Samen aan de slag. Vult u even het contactformulier in? Dan nemen wij contact op.