Nachtmodus

Hoe kunnen wij u helpen?

Bescal beheert 5 heel verschillende locaties. Dus is er heel veel mogelijk. We bespreken graag samen uw wensen om een goede locatie te kiezen. Want alles, nou ja bijna alles, kan bij ons. En anders maken we het mogelijk. Een vergadering, presentatie of workshop. Familie- of kinderfeestje in de Engelenburcht, met eigen catering. Te veel om op te noemen.

Een plek voor uw stichting of vereniging

We zijn er voor stichtingen en verenigingen uit Lisse en de Bollenstreek. Activiteitenmiddagen. Lezingen. Een biljartavond. Een open podium in De Greef. Of zangles in Floralis. Maar u kunt ook een locatie voor een jaar huren. Elke maandag repetities met de band. Of de toneelvereniging. Bij Bescal is heel veel mogelijk. Neem snel contact op, dan helpen wij u verder.

Ideeën om zakelijk iets te organiseren
Uw bedrijf wil een seminar organiseren. Voor al uw bestaande relaties. Met een heerlijke lunch. In de vernieuwde locatie Floralis is dit heel goed mogelijk. Dit pand heeft nog steeds zijn charme uit 1920. Maar is helemaal vernieuwd. Van binnen modern en strak ingericht. Of had u al eens gedacht aan een vergadering met lunch in vorm van een buffet in ‘t Poelhuys? Ruim opgezet. Toegankelijk voor minder validen. En sfeervol.

Alles over onze zalen en de mogelijkheden

Een zaal met podium. Of een foyer. Een gezellige bar. Of juist een ruimte met biljarttafels. Ruimte met goede akoestiek voor de repetities van een orkest. We hebben het allemaal. We hebben de zalen voor het gemak even op een rijtje gezet. Meer weten? Of vragen? Dan bellen we even. We bespreken uw wensen. En zoeken we samen naar een geschikte locatie en zaal.

  • 5 hele verschillende locaties in Lisse
  • Voor groepen van 5 – 375 personen
  • Catering en arrangementen mogelijk
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer
  • Toegankelijke locaties
  • Maatschappelijk tarief voor stichtingen en verenigingen
  • Ook voor de zakelijke markt

Huren per uur, dag of langere tijd
De zalen zijn per uur, per dag en ook voor langere tijd te huur. Dus structurele verhuur. Met of zonder personeel. Ook hebben we verschillende arrangementen voor warme hapjes, koude snacks. Maar ook voor luxe lunch of diner.

Kom langs om een zaal te bekijken
In het echt is het toch net even anders. We maken graag een afspraak om samen een zaal of meerdere zalen op locatie te bekijken. Bespreken we gelijk uw wensen. En maken we een offerte op maat. Samen aan de slag. 

Geen gedoe met licht en geluid
In de zalen met podium verzorgt onze vaste partner Entertain-It het licht en geluid. We hebben podia in de locaties: Floralis, ’t Poelhuys en De Greef. Zij ondersteunen uw evenement of activiteit met professionele technici. Wensen nemen we vooraf door. Natuurlijk kunnen zij nog veel meer. 

Direct reserveren
U weet wat u wilt. Locatie, tijden en zaal zijn bekend. Dan kunt u de ruimte reserveren door te bellen of te mailen naar ons bedrijfsbureau. Wij gaan meteen aan de slag met de aanvraag. U ontvangt binnen 2 werkdagen een antwoord op uw verzoek. Hebben wij vragen, dan nemen we natuurlijk even contact op.

Bescal Bedrijfsbureau
0252-865091
info@bescal.nl

Zo veel mogelijkheden
Moeilijk kiezen? Wij helpen u graag de meest geschikte locatie te kiezen voor uw activiteit of feest. Voordat u contact opneemt, wilt u misschien alvast orienteren. Klik op één van deze mogelijkheden en u wordt direct doorgelinkt naar de locatie waar de activiteit goed zou kunnen passen.